Navigation

FAQ

Grundläggande information


Behöver jag ha recept?
Nej, det behöver du inte.

Finns det krav på att man måste vara över 18 år?
Ja, minimiåldern är 18.

Kan jag beställa även om jag inte är en professionell bodybuilder?
Ja, det kan du. Om du är äldre än 18 år.

Finns det en minsta beställning?
Nej, det finns det inte.

Är det lagligt att köpa steroider över internet?
Lagarna varierar från land till land. Någonstans är inköp och innehav av belopp för personligt bruk utan påföljd, på andra ställen är det med straff. De flesta länder har en tolerant inställning.

Information om produkterna

Kan jag kontakta er angående produktinformation?
Vi är glada att ge dig råd. Å andra sidan är tillgänglig på internet all information. När du spiller ut att du inte har minst 18 år, är vår kommunikation över.

Vilka märken och steroider är bäst?
Hundratals bodybuilders, hundratals yttranden. Detta gäller precis som överallt – du får vad du betalar för. Asiatiska produkter är billigare, europeiska produkter är bättre kvalitet enligt våra användares åsikter.

Vad händer om jag inte är nöjd med kvaliteten på produkterna?
Vi garanterar 100% tillfredsställelse för varumärken: Balkan, XBS labs, Eurochem Laboratories, europeiska Laboratories.  Om du inte är nöjd med resultatet av dessa produkter så ger vi pengarna tillbaka.

Beställningsinformation

Hur beställer jag snabbt?
I den vänstra kolumnen kan du välja steroider efter typ, märke, aktiv ingrediens eller ursprungsland. Slutförandet av beställningen tar bara två minuter.

Kan jag ändra min beställning?
Ja, så länge du inte gör en betalning. Det bästa sättet är att skapa en ny beställning och annullera den gamla beställningen via e-post.

Jag har inte fått något e-postbekräftelse
Bläddra genom spammappen först. Om det inte finns där kan du kontakta oss.

Kan jag få bättre priser?
Ja, prova bara våra produkter och tjänster några gånger. Efter några inköp kommer vi att skicka en särskild prislista och nya betalningsalternativ.

Information om betalning


Jag ser inte betalningsinformation, hur betalar jag?
Betalningsinformation kommer via e-post efter avslutad beställning.

Hur går det efter avslutad beställning?
Kolla betalningsinstruktioner för bekräftelse. Betalning, väntar på betalning, betalningen kommer, vi skickar ditt paket. Betalningen kommer oftast inom 2-3 dagar. I vissa sällsynta fall 4-5 dagar.

Leveransinformation

Är spårningskod tillgängligt?
Ja, det är det, men vi skickar den till kunden endast vid problem med posten. Sändningen tar vanligtvis 7 dagar från bekräftelsen på din betalning. I sällsynta fall kan leveransen ta upp till 12 arbetsdagar. Om du inte har fått något paket efter denna period ber vi dig maila oss så skickar vi ett spårningsnummer.

Hur lång tid tar frakt tar?
Det beror på många faktorer, men generellt paket kommer paketet fram inom 7 dagar av beställningen. I sällsynta fall leveransen kan ta upp till 12 dagar.

Krävs det en underskrift vid mottagandet av leveransen?
Nej

3 veckor har gått och det står fortfarande inget paket bakom dörren
Kontrollera din post och kontakta oss. Om sändningen försvinner eller hamnade på tullkontoret så kommer vi att skicka ett nytt paket på vår egen bekostnad. Det enda kravet är leverans till en annan adress. Snälla, försök inte att bråka med oss – vi kan se vilka paket som levereras och vilka som inte levereras.

Mitt paket hamnade på tullen
Grattis, du är bland de 2% lyckliga. Var vänlig skicka oss ett foto av en skrivelse från tulltjänstemännen, så skickar vi dig ett nytt paket på vår egen bekostnad. Det enda villkoret är leverans till ett annat namn och adress.

Service efter försäljningen


Saknade produkter i mitt paket
Antingen har vi inte fått en komplett betalning för din beställning eller så gjorde vi ett misstag under hanteringen. Om det handlar om det andra alternativet ber vi dig kontakta oss, så kommer vi omedelbart att skicka de saknade produkterna, inklusive en liten present.

Jag fick en skadad produkt
Produkter packas bättre än med Amazon. Men om någon av varorna är riktigt skadad, då måste någon ha varit tvungen att spela basket med paketet. Var vänlig skicka oss en bild av de skadade produkterna så skickar vi dig en ny produkt på vår egen bekostnad.